THE BIJOUX RESIDENCE

MATUNGA, MUMBAI

CLIENT

PRIVATE

LOCATION

MATUNGA

MUMBAI

YEAR

SCALE

3,000 SQ.FT

Conceptualised with the intent of capitalising the stunning views of the sea link and Arabian sea, this 3000 sq.ft residential duplex apartment is located at Matunga - Mumbai. The challenge of this apartment was to design the layout of the living room in such a way that it felt spacious, while incorporating a TV wall (a specific requirement of the client) and a comfortable staircase that would lead to the floor above. 

The layout accommodated 3 bedrooms on the lower level and one bedroom and the family sit-out area on the upper level. . Overcoming the challenge of the layout planning, the design was approached from a cohesive design and design vocabulary perspective. The color pastel blue, a preferred option for the client became the driving element of the palette selection. The Armani Grey marble floor, the Statuario backdrop with brass inserts, and a dash of concrete texture with a lot of Mid-Century accents form the design of the Living room. The Living room ceiling also sports a dash of the concrete texture, with a dynamic light fixture in gold metal and diamond shaped crystals framed in a veneer-finished frame.

IMAGE GALLERY

Show More

© 2018 | Designed by epistle communications

  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon
  • YouTube

GET IN TOUCH

Tel:     +91 22 24980527 | +91 22 24980528  | +91 22 40045508

Email: media@gadesign.in

CONTACT US

208 Adhyaru Industrial Premises Co-op Soc Ltd,
Sunmill Compound, Lower Parel. Mumbai 400013 

Archello_SocialIcon_RoundedSquare_Color_